Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ανακοίνωση


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ
 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ
 ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αθήνα 30/3/2012


 Με κοινή μας απόφαση καταγγέλουμε την εταιρία EXPRESS PUBLISHING που με εξώδικο που έστειλε σήμερα προχώρησε  στην απόλυση του Προέδρου του σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας  Μάκη Μπίκα.

Στόχος της εταιρίας είναι να τρομοκρατισει τους εργαζόμενους να  χτυπήσει την συνδικαλιστική δουλειά και δράση στο χώρο δουλειάς να φοβίσει τους εργαζόμενους,ωστέ να μην διεκδικούν να μην αγωνίζονται.

Αυτή η απόλυση είναι τρόμοκρατκη παράνομη και καταχρηστηκη και φαίνετε καθαρά από τις αβάσιμες κατηγορίες της εταιρίας σε βάρος του συναδέλφου.Τους έχει ενοχλησει η δράση του ταξικού σωματείου στο χώρο δουλειάς και αυτό προσπαθούν να σταματησουν. 

Η εργοδοσία θέλει να αδείασει το χώρο από τους εργαζόμενους που αγωνίζονται για τα δίκια τους που δε σκίβουν το κεφάλη στις μειώσεις μισθών,την καταργησή των συλλογικών  συμβάσεων,των εργασιακών σχέσεων.

Αυτή η απόλυση είναι τρομοκρατική παράνομη και καταχρηστηκη και φαίνετε καθαρά από τις αβάσιμες κατηγορίες της εταιρίας σε βάρος του συναδέλφου.

Τους έχει ενοχλησει η δράση του ταξικού σωματείου στο χώρο δουλειάς και αυτό προσπαθούν να σταματησουν. Η εργοδοσία φοβάται όπως δίαολος το λιβάνι τη συνδικαλιστική  δράση την ταξική ενώτητα την απεργιακή απαντηση,αλλα αυτό που φοβάτε αυτό θα πάθει.   


Απαιτούμε την άμεση ανάκληση της απόλυσης του Προέδρου του σωματείου, η τρομοκρατία και οι απολύσεις
δεν θα περάσουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου